Täyden Palvelun Videotuotanto

Videotuotanto vaatii erilaista lähestymistapaa kuin valokuvaus. Haluaisitko kuvauttaa esim. yrityksesi yritysvideon tai tapahtuman? Tarjoamme laajan valikoiman videoiden tuotantopalveluja yrityksille, kaupallisille ja viihde asiakkaille. Olemme erikoistuneet täyden palvelun videotuotantoon, huolehdimme asiakkaan ideasta läpi kaikki kehitysvaiheet ja videotuotannon aina lopulliseen toimitukseen asti.

Olipa sinulla on jo käsitys siitä mitä haluat, tai olet vasta idea asteella, meidän kokenut ja lahjakas tiimimme käyttää ammattimaisia kameroita, tuotantolaiteita ja ohjelmia, jotta saat onnistuneen videotuotannon markkinointiprojektiisi.

Tuotamme useita videotuotantopalveluja, kuten: yritysvideot, televisiomainokset, luova mainonta, promovideot, live-streamaus, ja sosiaalinen media. Jos sinulla on tuotteen lanseeraus, brändin rakentaminen, visio tai tarina jaettavana anna meidän auttaa sinua menestymään.

TARINALLESI RÄÄTÄLÖITY VIDEO VIE VIESTISI PERILLE

Asiantuntevaa

Videotuotantoa

    

Tuotamme ammattimaisesti kuvattuja videoita niin pieneen kuin suurenkiin tarpeeseen studiossa, kentällä tai asiakkaan tiloissa. Jokainen videotuotanto sisältää valinnaisen määrän kameroita ja toimijoita, tuotannon johtajan, kommentaattorin, toimittajan ja sovitun editointiajan. Meidän videotuotteet on luovasti suunniteltu viihdeteollisuuten ja tapahtumiin, yrittäjille ja yrityksille, organisaatioille, urheilutapahtumiin ja juhliin. Videoiden avulla voit tavoittaa tuhansia katsojia, jotka eivät pysty osallistumaan paikanpäällä sinun tapahtumaan.

Videotuotantoomme Kuuluvat

Speciaali Design™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman videotuotantoon, vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Sinun Video

Yritysvideot

Tuotamme erittäin laadukkaita yritysvideoita kunnianhimoisille yrityksille koosta riippumatta. Jokainen yritysvideo, jonka tuotamme on suunniteltu mukaansatempaavaksi, joka välittää viestisi kiinnostavalla ja samaistuttavalla tavailla.

Mainosvideot

Kaupallinen videoiden tuotantomme tarjoaa huippuluokan HD-laatuisen videon tuotannon ja ammatillisen videoeditoinnin. Voimme tuottaa mitä tahansa standardi haastatteluista, hauskaan energiapitoiseen ja luovaan mainossisältöön.

SoMe Videot

Sosiaalinen media on internetin sydän. Ja kun puhumme internetistä emme voi olla mainitsematta sitä arvoa, joka viraalivideoilla on yrityksille. Yrityksen sosiaalisen median videon pitäisi viihdyttää asiakkaita sekä nostaa sitoutumisen tasoa.

Viihdevideot

Autamme viihdetaiteijoita rakentamaan oikeat alustat jakamaan musiikkia, taidetta ja kykyjä maailman kanssa. Kerromme tarinasi viihdyttävien videoiden kautta yksityiskohdat huomioiden ja kuvaamme sosiaalisia tapahtumia ympäri vuoden monille organisaatioille ja ryhmille.

Tapahtumavideot

Tarjoamme täydellisen valikoiman videopalveluita kaikentyyppisten tapahtumien kuvaukseen. Palvelumme ovat helposti skaalattavissa vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Meiltä saat täyden palvelun videotuotannon live-tapahtumiin, sisältäen useita kameroita, AV tuen, äänen, valaistuksen ja lavastuksen.

Green Screen Videot

Green Screen videotuotantopalvelut ovat tulossa erittäin suosituksi. Green Screen video kuvataan hyvin valaistun vihreän kankaan edessä, jolloin tausta korvataan valokuvalla tai muulla tausta videolla. Työskentelemme budjettisi rajoissa löytääksemme sopivan ratkaisun erityistarpeisiisi.

Ilmakuvaus

Tuomme valokuvaus- ja video tuotannon uusiin korkeuksiin. Tarjoamme upeita ilmakuvia ja eeppiset ylilento videot. Meidän kamerajärjestelmät pystyvät tallentamaan upeita teräväpiirtoformaatteja ja tuottamaan huomiota herättäviä videoita ja kuvia asiakkaille.

Suoratoisto ja Streamaus

Suoratoisto eli streamaus tekee mahdolliseksi seurata reaaliaikaisesti kaikkea mitä kuvaamme missä päin maailmaa tahansa ja millä tahansa valitsemallasi laitteella.

360-videot

360 asteen videot ja virtuaalitodellisuus ovat jännittäviä kokemuksia, jotka luovat yrityksille ja markkinoijalle uudenlaisen mahdollisuuden.

Animaatio on loistava keino selventää ja havainnollistaa mutkikastakin konseptia näyttävästi, kiinnostavasti ja hauskasti. Herätämme myös tarvittaessa henkiin jo olemassa olevaa grafiikkaa.

Jälkituotanto

Tarjoamme myös täyden mittakaavan jälkituotannon palveluita. Luotettavien ammattilaisten tiimimme tarjoaa teknisen osaamisen ja tarkkuuden sekä huippuluokan ohjelmistot käyttöösi, joka kerta. Meillä on kokemusta, luovuutta ja tietoa räätälöidä tyylikkäät videot tarpeidesi mukaan.

Haluaisitko videon, joka kaappaa katsojan huomion heti korkealaatuisella tuotannolla? ->

Video

Referenssejä

All
Videot
Meijän Raahe
Meijän Raahe Videoklippi
RIA-AIR Mainosvideo
RIA-AIR Mainosvideo
Kiekkolämy Pelin Promovideo
Kiekkolämy Pelin Promovideo
Kiekkokikka Pelin Promovideo
Kiekkokikka Pelin Promovideo