videokuvaus

VIDEOKUVAUS

TÄYDEN PALVELUN VIDEOKUVAUS

Videokuvaus vaatii erilaista lähestymistapaa kuin valokuvaus. Haluaisitko kuvauttaa esim. yrityksesi yritysvideon tai tapahtuman? Tarjoamme laajan valikoiman videoiden tuotantopalveluja yrityksille, kaupallisille ja viihde asiakkaille. Olemme erikoistuneet täyden palvelun videotuotantoon, huolehdimme asiakkaan ideasta läpi kaikki kehitysvaiheet ja tuotannon aina lopulliseen toimitukseen asti.

VIDEOKUVAUSPALVELUIHIMME KUULUVAT

Mainostoimisto Speciaali tarjoaa täyden palveluvalikoiman videokuvaukseen, vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Yritysvideot

Tuotamme erittäin laadukkaita yritysvideoita kunnianhimoisille yrityksille koosta riippumatta. Jokainen yritysvideo, jonka tuotamme on suunniteltu mukaansatempaavaksi, joka välittää viestisi kiinnostavalla ja samaistuttavalla tavailla.

Mainosvideot

Kaupallinen videoiden tuotantomme tarjoaa huippuluokan HD-laatuisen videon tuotannon ja ammatillisen videoeditoinnin. Voimme tuottaa mitä tahansa standardi haastatteluista, hauskaan energiapitoiseen ja luovaan mainossisältöön.

SoMe Videot

Sosiaalinen media on internetin sydän. Ja kun puhumme internetistä emme voi olla mainitsematta sitä arvoa, joka viraalivideoilla on yrityksille. Yrityksen sosiaalisen median videon pitäisi viihdyttää asiakkaita sekä nostaa sitoutumisen tasoa.

Viihdevideot

Autamme viihdetaiteijoita rakentamaan oikeat alustat jakamaan musiikkia, taidetta ja kykyjä maailman kanssa. Kerromme tarinasi viihdyttävien videoiden kautta yksityiskohdat huomioiden ja kuvaamme sosiaalisia tapahtumia ympäri vuoden monille organisaatioille ja ryhmille.

Tapahtumavideot

Tarjoamme täydellisen valikoiman videopalveluita kaikentyyppisten tapahtumien kuvaukseen. Palvelumme ovat helposti skaalattavissa vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Meiltä saat täyden palvelun videotuotannon live-tapahtumiim, sisältäen useita kameroita, AV tuen, äänen, valaistuksen ja lavastuksen.

Jälkituotanto

Tarjoamme myös täyden mittakaavan jälkituotannon palveluita. Luotettavien ammattilaisten tiimimme tarjoaa teknisen osaamisen ja tarkkuuden sekä huippuluokan ohjelmistot käyttöösi, joka kerta. Meillä on kokemusta, luovuutta ja tietoa räätälöidä tyylikkäät videot tarpeidesi mukaan.

Tuotamme myös monia erilaisia speciaalikuvauksia videoprojekteihin, kuten:

Green Screen Videot

Green Screen videotuotantopalvelut ovat tulossa erittäin suosituksi. Green Screen video kuvataan hyvin valaistun vihreän kankaan edessä, jolloin tausta korvataan valokuvalla tai muulla tausta videolla. Työskentelemme budjettisi rajoissa löytääksemme sopivan ratkaisun erityistarpeisiisi.

Suoratoisto ja Streamaus

Suoratoisto eli streamaus tekee mahdolliseksi seurata reaaliaikaisesti kaikkea mitä kuvaamme missä päin maailmaa tahansa ja millä tahansa valitsemallasi laitteella.

Ilmakuvaus

Tuomme valokuvaus- ja video tuotannon uusiin korkeuksiin. Tarjoamme upeita ilmakuvia ja eeppiset ylilento videot. Meidän kamerajärjestelmät pystyvät tallentamaan upeita teräväpiirtoformaatteja ja tuottamaan huomiota herättäviä videoita ja kuvia asiakkaille.

Tuotamme ammattimaisesti tallennetuja HD audio-videoita valinnaisesti myös suoratoistona studiossa tai asiakkaan tiloissa. Jokainen videotuotanto sisältää valinnaisen määrän kameroita ja toimijoita, tuotannon johtajan, kommentaattorin, toimittajan ja sovitun editointiajan. Meidän videotuotteet on luovasti suunniteltu viihdeteollisuuten ja tapahtumiin, yrittäjille ja yrityksille, organisaatioille, urheilutapahtumiin ja juhliin. Tuotantomme voi tavoittaa reaaliaikaisesti tuhansia katsojia, jotka eivät pysty osallistumaan paikanpäällä sinun tapahtumaan.