valokuvaus

VALOKUVAUS

TÄYDEN PALVELUN VALOKUVAUS

Kaupalliset Valokuvauspalvelut

Korkealaatuinen visuaalinen sisältö on välttämätöntä tehokkaassa digitaali markkinointikampanjassa. Hyvälaatuinen valokuvaus ei ole ylellisyyttä. Se on usein aivan ensimmäinen asia, jonka moderni kuluttaja odottaa näkevänsä yrityksestäsi.

Haluamme auttaa sinua saamaan kaiken irti valokuvistasi. Kaupallinen valokuvaus on se mitä teemme - se saa meidät aamulla nousemaan ylös sängystä. Teemme pääasiassa kaupallista valokuvausta, mutta hoidamme myös sopimuksen mukaan hääkuvaukset yms. tapahtumakuvaukset.

Valitse asiantuntijavalokuvaaja ja anna meidän luovan ammattilaisen ottaa sinulle kuvia, jotka ylittävät odotuksesi. Mainostoimisto Speciaali tarjoaa laajan valikoiman valokuvauspalveluita yrityksille. Tarvitsetpa mainosvalokuvaajaa tai esitekuvia ja kuvia nettisivuille, voimme varmistaa, että saat mitä todella haluat.

Meidän ottamamme kuvat teidän koneistanne ja metallitöistänne eivät tarvitse olla tavallisia ja tylsiä. Voimme tarjota sinulle suuren kokoelman luovia kuvia, jotka herättävät huomiota ja voivat kuvailla tärkeitä osia tuotteistasi tai liiketoiminnastasi.

Miksi käyttää meitä valokuvaukseen?

Luova laatu - otammepa kuvat sitten itsellemme tai asiakkaalle, valokuvaamme aina lopputulosta ajatellen, jotta saamme kuvat, jotka toimivat.

Ei piilokustannuksia - selkeä ja yksiselitteinen hinnoittelu, joka sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Nopea palvelu - usein kuvat toimitetaan seuraavana arkipäivänä kuvaamisesta, joskus aikaisemmin.

Kuvat, jotka sopivat projektiisi - valitsemienne kuvien ei vain pitäisi välittää viestin jonka haluat, mutta myös olla teknisesti soveltuvia. Laaja osaamisemme, kuvankäsittely ja jälkikäsittely neuvomme varmistaa, että kuviasi voidaan käyttää tarkoitukseensa.

Kuvankäsittelypalvelu - täydellinen kuvankäsittely (Photoshop) on käytettävissä tarvittaessa

Kehittynyt teknologia - Käytämme ammattimaista valokuvaustekniikkaa ja uusia kehittyneitä ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, ohjelmistoja ja laitteita. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman teknisesti erinomaisia, luovia ja houkuttelevia kuvia. Rakastamme luovia teknisiä haasteita ja säännöllisesti tuotamme kuvia, jotka jättävät muut ammattilaiset ihmettelemään, kuinka loimme ne.

Suuria hyvälaatuisia tulosteita valokuvistasi - ammattimaisella tulostustaidollamme voimme luoda kuvistasi laadukkaista tulosteita toimistoosi tai kokoustiloihin.

VALOKUVAUSPALVELUIHIMME KUULUVAT

Mainostoimisto Speciaali tarjoaa täyden palveluvalikoiman valokuvaukseen, vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Kaupallinen Valokuvaus
Meillä on intohimoa ottaa yrityksille laadukkaita kuvia myynnin edistämiseen, mainontaan, markkinointimateriaaleihin ja nettisivuille. Käyttämällä ammattimaisia valokuvia yrityksesi saa ison edun kilpailijoihinsa nähden.
Teollisuusvalokuvaus
Teollisuuden valokuvaus kattaa teollisuuden paikat, koneet, laitteet, rakennukset, tehtaat, ihmiset ja toimistot. Asiakkaat pohjimmiltaan haluavat erilaisia valokuvia myös työympäristöstä ja yksityiskohtaisia valokuvia tuotteista.
Valokuvausta Vuosikertomuksiin
Valokuvat joilla saat yrityksesi viestin perille. Kuvia, jotka kaappaavat yrityksesi ydintoiminnan, paikat ja ihmiset. Yksityiskohtaiset luovat valokuvat tulostukseen ja online käyttöön. Kuvat saatavana myös suurtulostukseen.
Tuotevalokuvaus
Studio ja paikanpäällä suoritettu tuotevalokuvaus. Voimme tarjota täyden valikoiman valokuvauksen palveluita sekä meidän studiossamme, että melkein missä tahansa sijainnissa.
Hotellivalokuvaus
Valokuvat julkistamaan hotellia kaikista näkökulmista ja palveluista, joita tarjoat vieraillesi. Hotellivalokuvaus tulostus ja onlinekäyttöön.
Ruokavalokuvaus
Ravintola ja sijaintiin perustuva ruokavalokuvaus. Ruuan valokuvaus paikan päällä tehtynä, tarjoiltuna tai vaikka missä se on tuotettu. Ruokavalokuvausta yli studion rajojen.
Kuvankäsittely
Kuvankäsittelijämme varmistavat, että kuvasi ovat täydellisiä, varovasti muotoilemalla jokaisen sarjan riippuen asiakkaan mieltymyksistä ja vaatimuksista.
Kuvamanipulaatio
Voimme manipuloida, luoda ja yhdistellä erilaisia kuvia luodaksemme yhdistelmiä, jotka vastaavat jopa kehittyneemmän visuaalisen kerronnan vaatimuksiin.
Digitaalinen tiedostonsiirto
Voimme toimittaa tulosteet ja kuvatiedostot nopeasti kaikkialle maailmaan Dropbox, Google Drive, ja useimpien muiden pilvipalveluiden kautta.
Epätavalliset kulmat
Meillä on taiteellista silmää luoda ainutlaatuisia näkymiä, usein myös melko ahtaissa ja vaikeapääsyisissä tiloissa.
Sisustus ja elämäntapavalokuvaus
Sisätilojen valokuvaus suunnittelijoille, arkkitehdeille ja rakennuttajille. Kaupalliset ja asuinkiinteistöt.
Maisemakuvaus
Tarjoamme kaupallista maisemavalokuvausta esitteisiin, tapahtumiin ja näyttelyihin.
Tapahtumavalokuvaus
Viihde, klubi ja keikkavalokuvausta.
Pysäytyskuva Valokuvaus
Pysäytyskuvia ja julkisia valokuvia videokuvauksiin.
Digitaalinen jälkikäsittely
Tarjoamme täyden valikoiman jälkikäsittelyä, kuten mitoitus ja kuvankäsittely, värien korjaus, ja taustan poisto.
Kiinteistövalokuvaus
Alueiden arvioinnista kiinteistöihin, meidän rakennevalokuvauksemme kattaa koko prosessin alueiden arvioinnista valmiisiin rakenteisiin ja rakennuksiin. Ammattimainen valokuvaus tallennus- ja dokumentointiin entisöintihankkeissa.
Yritystapahtumavalokuvaus
Meidän valokuvauspalvelumme ovat käytettävissä myös yritystapahtumiin ja juhliin mistä me toimitamme laadukkaita kuvia julkisuus- ja mainostarkoitukseen. Tavoitteenamme on kaapata ilmapiiri ja välittää paljon enemmän kuin vain tieto siitä kuka oli siellä.

Teollisuus- ja valmistus valokuvaus

Tarjoamme teollisuuden valokuvauspalvelut yrityksille ja niiden yhteistyökumppaneille ja palvelumme kattaa mainosmateriaalit online sekä tulostuskäyttöön. Pyrimme tuottamaan kuvia, jotka ovat sekä informatiivisia että huomiota herättäviä ja sopivat hyvin mainosmateriaaleihin.

Teollinen valokuvaus voi auttaa selittämään, miten koneesi toimivat. Valokuvat voidaan valaista ja käsitellä sopivasti parantamaan laitteiden eri alueita ja ominaisuuksia. Kaikki kuvankäsittely ja jälkikäsittelypalvelut ovat asiakkaidemme käytettävissä ja valokuvat tulevat heijastamaan speciaalia osaamistamme.

Voimme kuvata kasvit, kiinteistöt ja koneet ilman ylimääräistä valaistusta tai häiritsemättä meneillään olevaa työtä. Teollisuuden ja valmistuksen kuvauspalvelumme kattaa koko organisaatiosi - dokumentoinnista valmistusmenetelmien kautta tuotteisiisi ja henkilöstöön.

Edut sinulle

Kokemus alalta - henkilöstöllämme on työhistoriaa usealta eri toimialalta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on käytössäsi valokuvaaja, joka ymmärtää mitä koneet itse asiassa tekevät ja miten valmistusprosessi toimii. Jos haluat kuvan tietystä komponentistä, me luultavasti tiedämme mitä tarkoitat. Luovuus tulee ymmärryksestä - se ja todellinen innostus tuottaa laadukkaita kuvia jotka takaavat, että saat viestisi perille.

Tarvitsemasi luovat kuvat - työskentelemme luodaksemme kuvia, jotka sopivat juuri tarkoittamaasi tehtävään.

Vähäinen häiriö - otamme kuvat normaalina työaikana tai työajan ulkopuolla milloin sinulle parhaiten sopii. Pystymme työskentelemään kiireisen tehtaan keskellä ja osaamme pysyä poissa jaloista.

Teollinen tuotevalokuvaus - voimme perustaa asiantuntijastudiotilat asiakkaan tiloihin ottaaksemme valokuvia kohteista, kun ne ovat saatavilla.

Speciaali palvelu - valokuvausta asiakkaan toivomusten mukaan paikanpäällä tai studiossa.

Erittäin yksityiskohtaiset kuvat - tarvitset sitten verkkoon tai tulosteisiin.

Nopea palvelu - kuvat yleensä saatavilla seuraavana arkipäivänä.

Helppokäyttöiset kuvat - toimitetaan tarkalleen siinä muodossa kuin asiakas haluaa, tulosteisiin tai verkkoon.

TYÖAJAT

Voimme yleensä sopia kuvaukset vain muutaman päivän varoitusajalla. Jos tehdas tai paikka on käytettävissä vain tiettyinä aikoina niin olemme käytettävissä myös työajan ulkopuolella, kuten esimerkiksi enemmän "taiteelliseen" yöaikaan ottaaksemme kuvia esitteisiin ja raportteihin. Tavoitteenamme on mukautua asiakkaan tarpeisiin ja tarjota kaupallinen valokuvauspalvelu, joka sopii sinun suunnitelmiisi.

valokuvaajat.fi ammattilainen