PALVELUT

MAINOSTOIMISTO SPECIAALI

Olemme raahelainen täyden palvelun mainostoimisto ja tarjoamme mainontaan liittyviä palveluita. Palveluvalikoimaamme kuuluu kaikki, mitä tarvitset erottuaksesi kilpailijoista. Kaikkiin välineisiin, kaikkiin tarpeisiin, ideasta lopputoteukseen asti.

PALVELUIHIMME KUULUVAT

Graafinen Suunnittelu

Taitavat suunnittelijamme luovat sinulle mitä ikinä tarvitset. Meillä on visuaalisten suhteiden tajua, luovaa ongelmanratkaisukykyä ja visuaalisten työvälineiden syvällinen tuntemus.

Web-Suunnittelu

Toteutamme nettisivut alusta loppuun kutakin käyttötarkoitusta varten yksilöllisesti räätälöitynä. Hyvä nettisivusto on suunniteltu tietylle kohderyhmälle, se luo toivotun mielikuvan yrityksestä.

Brändin Rakentaminen

Brändin rakentaminen vaatii rohkeutta, luovaa graafista suunnittelua ja markkinointiosaamista, kun luodaan erottuvaa ja asiakkaita puhuttelevaa visuaalista ilmettä ja markkinointimateriaalia.

Valokuvaus

Nappaamme näyttävät mainoskuvat ja hoidamme kuvauskeikat ketterästi kaikkia yrityksesi mainostarpeita varten.

Videokuvaus

Kuvaamme tasokkaita videoita, live-streamausta, yrityksellesi esittelyvideon tai asiakaskokemusvideon markkinoinnin tueksi.

Animaatio

Voimme toteuttaa animaatio toiveesi. Teemme 2D- ja 3D-animaatioita sekä erilaisia erikoisefektejä ja kuvituksia räätälöitynä juuri sinulle.