Mainontaa, joka tuo sinulle tuloksia

Kokeile speciaalia tapaa tavoittaa asiakkaasi tehokkaasti. Oikein kohdennettu mainoskampanja tavoittaa yleisösi tehokkaammin ja tarkemmin eikä mainosbudjetin tarvitse olla päätä huimaava vaan muutaman satasen panostus kuukaudessa riittää jo vallan hyvin.

Kokeile speciaalia tapaa tavoittaa asiakkaasi vaikka saman tien! Me autamme sinua selvittämään miltä alustalta kohderyhmäsi löytyy parhaiten. Huolehdimme mainonnastasi sillä aikaa, kun sinä keskityt muihin ydintehtäviisi. Toteutamme myös ammattitaitoisesti mainoskampanjasi kaikissa kanavissa niin verkossa, radiossa, televisiossa kuin lehdissäkin.

Opastamme erittäin mielellämme sinua löytämään sinulle räätälöidyt keinot mainontaan. Kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme! Olemme kokeneita mainonnan ammattilaisia, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivat kanavat kustannustehokkaaseen mainontaan.

YRITYKSESI TARPEISIIN RÄÄTÄLÖITYÄ TEHOKASTA MAINONTAA

Tehokkaat

Mainontaratkaisut

    

Speciaali on täyden palvelun mainontakumppani kaikenkokoisille asiakkaille. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään entistä paremmin. Anna meidän huolehtia mainontasi suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä mainoskampanjoiden kohdentamisesta.

Varmistamme puolestasi, että käytössäsi on aina tilanteeseen parhaiten soveltuvat mainosmediat, olipa kyseessä sitten valtakunnallinen tai paikallinen mainoskampanja. Saamme asiakkaamme näyttämään entistä kiinnostavammilta ja muutamme tämän kiinnostuksen myynneiksi.

Pidämme sinut ajantasalla mainonnan uusimmista trendeistä ja keinoista. Referensseistämme näet kuinka asiakkaamme ovat onnistuneet avullamme ja kuinka speciaaleja me todella olemme.

Mainontapalveluihimme Kuuluvat

Mainostoimisto Speciaali™ tarjoaa laajan palveluvalikoiman mainontaan vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Speciaalia

Facebook-mainonta

Mainostamme liiketoimintaanne ammattimaisesti Facebook-mainonnalla, jossa kokenut tiimimme yllättää teidät tuloksillaan.

Google-mainonta

Google-tiimimme toteuttaa pieneen ja suureen tarpeeseen hämmästyttävän vakuuttavia tuloksia asiantuntevan mainonnan avulla.

Instagram-mainonta

Instagram-tiimimme säästää aikaanne, parantaa sisältönne laatua, houkuttelee lisää seuraajia ja luo vakuuttavia tuloksia.

Verkkomainonta

Tuloksellista mainontaa suosituimmissa verkkomedioissa. Tavoitamme kohdeyleisösi takuuvarmasti. Verkkomainontaa voidaan kohdentaa kustannustehokkaasti ja monin eri keinoin.

Kohdennettu Mainonta

Mainonta toimii parhaiten kun se tavoittaa kohdeyleisön oikealla hetkellä. Kohdennusta käyttämällä valitaan juuri oikea kohdeyleisö mihin potentiaaliset asiakkaat kuuluvat.

Remarketing-mainonta

Remarketing auttaa sinua tavoittamaan asiakkaat, jotka vierailevat sivuillasi. Tiesitkö, että n. 90% vierailijoistasi poistuu ottamatta sinuun yhteyttä? Tämän takia sinun kannattaa kohdentaa mainontasi heille uudelleenmarkkinoinnin avulla.

Klikkipohjainen mainonta

Klikkipohjaisessa mainoskampanjassa maksat vain mainoksesi klikkauksista. Tämä soveltuu erittäin hyvin mainostajille, jotka haluavat maksaa vain mainoksensa klikeistä.

Display Mainonta

Display-mainonnalla näytetään mainoksia verkkosivustoilla, sovelluksissa tai sosiaalisessa mediassa, ja niiden päätarkoitus on näyttää mainoksia ja brändiviestejä sivuston kävijöille.

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on mainostusta hakukoneissa hakusanojen avulla. Voit tavoittaa asiakkaasi tehokkaasti määrittämällä osuvat hakusanat jotka vastaavat parhaiten yrityksesi tuotteita ja palveluita.

YouTube-mainonta

YouTube-mainokset asettavat yrityksesi tavoitettavien ihmisten näkyville ja maksat vain, kun potentiaaliset asiakkaat näkevät mainoksen tai klikkaavat mainosta.

Linkedin-mainonta

Tavoitat yli 630 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa käyttämällä LinkedIn-yritysprofiilia yrityksesi mainontatarpeisiisi.

Twitter-mainonta

Twitter-mainokset ovat suunniteltu auttamaan yrityksiä saamaan yhteys globaaliin yleisöön ja saada tuloksia, jotka edistävät liiketoimintaa ja lisäävät bränditietoisuutta.

Tekstiviestimainonta

Tekstiviestimainonta on edelleen markkinoinnissa alikäytetty metodi ja se on yksi menestyneimmistä tavoista tavoittaa kohdeyleisö, lisätä myyntiä ja tuottaa lisärvoa.

Televisiomainonta

Televisiomainonta on tehokas tapa kasvattaa yrityksen tai tuotteen tunnettavuutta paikallisesti ja valtakunnallisesti, koska television katsojat kattaa suuren osan kohdeyleisöstä.

Radiomainonta

Radiomainonnalla esitetään ääneen mainontaa, jonka avulla tehdään puheen ja musiikin kautta tunnetuksi yrityksen tuotteita ja palveluita.

Ulkomainonta

Ulkomainonnalla saadaan edelleen yllättävän paljon tuloksia, kun mainosten jakelu ja sijoittelu suunnitellaan tehokkaasti etukäteen.

Natiivimainonta

Natiivimainonta muistuttaa yleensä median omaa sisältöä, mutta sen sisältö on mainostajan omaa. Suunnittelemme toiveidesi mukaisen sisällön ja valitsemme sille yhdessä parhaiten soveltuvan median.

Lehtimainonta

Lehtimainonnan avulla on helppo mainostaa valtakunnallisesti tai paikallisesti painetuissa välineissä kuten lehdissä ja sanomalehdissä.

Tienvarsimainonta

Tienvarsimainonnalla on edelleen hyvät edellytykset tavoittaa potentiaalinen asiakaskunta ja suuren kokonsa vuoksi se antaa mainostajalle tilaa suunnitella mieleenpainuvan viestin.

Tarvitsetko mainoskampanjan, joka kaappaa katsojan huomion speciaalilla tyylillä? ->

Mainontaa suosituimpiin medioihin edulliseen hintaan

Saat meiltä kaikki pienyrittäjien ja pk-yritysten mainonnan palvelut edulliseen hintaan ja valmiiksi suunniteltuna. Tavoitamme juuri sinun kohderyhmäsi tarkasti ja kustannustehokkaasti sekä analysoimme mainonnan tuloksia jatkuvasti, jotta voimme taata parhaan mahdollisen tuloksen mainonnalle.

Meiltä voit ostaa mainontaa turvallisin mielin kaikkiin medioihin edulliseen hintaan ja valmiiksi suunniteltuna. Avullamme tavoitat potentiaaliset asiakkaasi parhaiten. Voimme kohdentaa mainontaasi monin eri keinoiin - kustannustehokkaasti.

Mainonnalle on olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja. Voimme tehdä kohdennettua verkkomainontaa tai valita jonkin muun vaihtoehdon tavoittaa juuri sinun asiakkaasi. Autamme mielellämme mikäli haluat apua eri mainosvaihtoehtojen kanssa. Kun olet valmis panostamaan mainontaan suunnitelmallisemmin ota meihin yhteyttä

Onnistunut

YRITYKSEN MAINOSTAMINEN

    

Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille erittäin kattavasti erilaisia mainonnan ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Meiltä saat yrityksellesi yksilölliset mainosratkaisut ja mainokset sekä valmiiksi rakennetut mainospaketit.

Speciaalin mainonnan avulla kasvatamme yrityksesi ja palveluidesi tunnettavuutta, kiinnostusta, sekä ohjaamme asiakkaasi suorittamaan toimenpiteitä verkkosivustollesi. Mainostamme tuotteitasi ja palveluitasi suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa ja hakukoneissa, kuten Googlessa.

TAVOITAMME ASIAKKAASI MAINONNAN AVULLA

Vakuuttava mainospalvelu

Olemme monipuolinen mainoskumppani kaikenkokoisille organisaatioille. Tiimimme koostuu ammattilaisista jotka tuntevat mainonnan ja löytävät aina mainoskampanjoiden menestystekijät jokaiselta toimialalta. Saat kauttamme myös käyttöösi dataa, jonka avulla tehostamme mainontaasi ja tavoitamme kohderyhmäsi entistäkin tarkemmin. Tällä tavalla mainosbudjettisi käytetään vain toimenpiteisiin jonka avulla voidaan taata halutut tulokset.