Intro Tökkiikö myynti? Haluaisitko kumppanin, underline 2 joka tuo osaamisellaan tuloksia ja luo toimivat ratkaisut mainontaan? Convincing Presentation Mainoskampanjan tulee olla herättävä! underline 2 huomiota Mutta miten? Helppo ymmärtää Mieleenpainuva Mukaansatempaava underline 2 Whiteboard Benefits Meillä on yli kahden vuosikymmenen joten tiedämme mitä teemme. underline 2 kokemus tehokkaasta mainonnasta, ja tämän lisäksi Luomme huomiota Lisäämme myyntiä Tuomme asiakkaita underline 2 Audio Layer

Mainontaa, joka tuo sinulle tuloksia

Kokeile speciaalia tapaa tavoittaa tehokkaasti asiakkaasi. Oikein kohdennettu mainoskampanja tavoittaa yleisösi tehokkaammin ja tarkemmin, eikä mainosbudjetin tarvitse olla päätä huimaava vaan muutaman satasen panostus riittää jo vallan hyvin.

Kokeile speciaalia tapaa tavoittaa asiakkaasi vaikka samantien! Me autamme sinua selvittämällä, mistä kanavasta kohderyhmäsi löytyy parhaiten. Huolehdimme mainonnastasi sillä aikaa, kun sinä keskityt muihin ydintehtäviisi. Toteutamme myös ammattitaitoisesti mainoskampanjasi kaikissa kanavissa, niin verkossa, radiossa, televisiossa kuin lehdissäkin.

Opastamme erittäin mielellämme löytämään sinulle räätälöidyt keinot mainontaan, kysy lisää suoraan asiantuntijoiltamme! Olemme kokeneita mainonnan ammattilaisia, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivat kanavat kustannustehokkaaseen mainontaan.

YRITYKSESI TARPEISIIN RÄÄTÄLÖITYÄ TEHOKASTA MAINONTAA

Tehokkaat

Mainontaratkaisut

    

Speciaali on täyden palvelun mainontakumppani kaikenkokoisille asiakkaille. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään entistä paremmin. Anna meidän huolehtia sinun mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta sekä mainoskampanjoiden kohdentamisesta.

Varmistamme puolestasi, että käytössä on aina tilanteeseen parhaiten soveltuvat mainosmediat, olipa kyseessä sitten valtakunnallinen tai paikallinen mainoskampanja. Saamme asiakkaamme näyttämään entistä kiinnostavimmilta ja muutamme tämän kiinnostuksen myynneiksi.

Pidämme sinut ajantasalla mainonnan uusimmista trendeistä ja keinoista. Referensseistämme näet kuinka asiakkaamme ovat onnistuneet avullamme ja kuinka speciaaleja me todella olemme.

Mainontapalveluihimme Kuuluvat

Speciaali Design™ tarjoaa laajan palveluvalikoiman mainontaan, vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Speciaalia

Facebook-mainonta

Mainostamme liiketoimintaanne ammattimaisesti Facebook-mainonnalla, jossa kokenut tiimimme yllättää teidät tuloksillaan.

Google-mainonta

Google tiimimme toteuttaa pieneen ja suureen tarpeeseen hämmästyttävän vakuuttavia tuloksia asiantuntevan mainonnan avulla.

Instagram-mainonta

Instagram tiimimme säästää aikaanne, parantaa sisältönne laatua, houkuttelee lisää seuraajia ja luo vakuuttavia tuloksia.

Verkkomainonta

Tuloksellista mainontaa suosituimmissa verkkomedioissa. Tavoitamme kohdeyleisösi takuuvarmasti.
Verkkomainontaa voidaan kohdentaa kustannustehokkaasti ja monin eri keinoin.

Kohdennettu Mainonta

Mainonta toimii parhaiten kun se tavoittaa kohdeyleisön oikealla hetkellä. Kohdennusta käyttämällä valitaan juuri oikea kohdeyleisö mihin potentiaaliset asiakkaat kuuluvat.

Remarketing-mainonta

Remarketingin avulla tavoitat asiakkaat, jotka vierailivat sivuillasi. Tiesitkö, että n. 90% vierailijoistasi poistuu ottamatta sinuun yhteyttä? Siksi kannattaa kohdentaa mainontasi heille uudelleenmarkkinoinnin avulla.

Klikkipohjainen mainonta

Klikkipohjaisessa mainoskampanjassa maksat vain mainoksesi klikkauksista. Tämä soveltuu erittäin hyvin mainostajille, jotka haluavat maksaa vain mainoksensa klikeistä.

Display Mainonta

Display mainonnalla näytetään mainoksia verkkosivustoilla tai sovelluksissa tai sosiaalisessa mediassa ja niiden päätarkoitus on näyttää mainoksia ja brändiviestejä sivuston kävijöille.

Hakusanamainonta

Hakusanamainonnassa on mainostetaaan hakukoneissa hakusanojen avulla. Määrittämällä osuvat hakusanat, jotka vastaavat parhaiten yrityksesi tuotteita ja palveluita, voit tavoittaa asiakkaasi tehokkaasti.

YouTube-mainonta

YouTube-mainokset asettavat yrityksesi tavoitettavien ihmisten näkyville ja maksat vain, kun potentiaaliset asiakkaat näkevät mainoksen tai klikkaavat mainosta.

Linkedin-mainonta

Linkedin-mainonnalla tavoita yli 630 miljoonaa ammattilaista ympäri maailmaa käyttämällä LinkedIn-yritysprofiilia yrityksesi markkinointitarpeisiisi.

Twitter-mainonta

Twitter-mainokset on suunniteltu auttamaan yrityksiä saamaan yhteys globaaliin yleisöön ja saada tuloksia, jotka edistävät liiketoimintaa ja lisäävät bränditietoisuutta.

Tekstiviestimainonta

Tekstiviestimainonta on edelleen markkinoinnissa alikäytetty ja se on yksi menestyneimmistä tavoista tavoittaa kohdeyleisö, lisätä myyntiä ja tuottaa lisärvoa.

Televisiomainonta

Televisiomainonta on tehokkas tapa kasvattaa yrityksen tai tuotteen tunnettuutta paikallisesti ja valtakunnallisesti, koska televisin katsojat kattaa suuren osan kohdeyleisöstä.

Radiomainonta

Radiomainonnalla esitetään ääneen perustaa mainontaa, jonka avulla tehdään spiikkien ja musiikin kautta tunnetuksi yrityksen tuotteita ja palveluita.

Ulkomainonta

Ulkomainonnalla saadaan edelleen yllättävän paljon tuloksia, kun mainosten jakelu ja sijoittelu suunnitellaan tehokkaasti etukäteen.

Natiivimainonta

Natiivimainonta muistuttaa yleensä median omaa sisältöä, mutta sen sisältö on mainostajan omaa. Suunnittelemme toiveidesi mukaisen sisällön ja valitsemme sille yhdessä parhaiten soveltuvan median.

Lehtimainonta

Lehtimainonnan avulla on helppo mainostaa valtakunnallisesti tai paikallisesti painetuissa välineissä, kuten lehdissä ja sanomalehdissä..

Tienvarsimainonta

Tienvarsimainonnalla on edelleen hyvät edellytykset tavoittaa potentiaalinen asiakaskunta ja sen suuren kokonsa vuoksi se antaa mainostajalle tilaa suunnitella mieleen painuvan viestin.

Tarvitsetko mainoskampanjan, joka kaappaa katsojan huomion speciaalilla tyylillä? ->

Mainontaa suosituimpiin medioihin edulliseen hintaan

Saat meiltä voit ostaa kaikki pienyrittäjien ja pk-yritysten mainonnan palvelut edulliseen hintaan ja valmiiksi suunniteltuna. Tavoitamme juuri sinulle oikean kohderyhmän tarkasti ja kustannustehokkaasti sekä analysoimme mainonnan tuloksia jatkuvasti, jotta voimme taata parhaan mahdollisen tuloksen mainonnalle.

Meiltä voit ostaa mainontaa turvallisi mielin kaikkiin medioihin edilliseen hintaan ja valmiiksi suunniteltuna. Avullamme tavoitat potentiaaliset asiakkaasi parhaiten. Voimme kohdentaa mainontaasi monin eri keinoiin ja kustannustehokkaasti.

Mainonnalle on olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja, voimme tehdä kohdennettua verkkomainontaa tai valita jonkin muun vaihtoehdon tavoittaa juuri sinun asiakkaasi. Autamme mielellämme mikäli haluat apua eri mainosvaihtoehtojen kanssa. Kun olet valmis panostamaan mainontaan suunnitelmallisemmin ota meihin yhteyttä.

Onnistunut

YRITYKSEN MAINOSTAMINEN

    

Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille erittäin kattavasti erilaisia mainonnan ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Meiltä saat yrityksellesi yksilölliset mainosratkaisut ja mainokset sekä valmiiksi rakennetut mainospaketit.

Speciaalin mainonnan avulla kasvatamme yrityksesi ja palveluidesi tunnettuutta, kiinnostusta, sekä ohjaamme asiakkaasi suorittamaan toimenpiteitä verkkosivustollesi. Mainostamme tuotteitasi ja palveluitasi suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa ja hakukoneissa, kuten Googlessa.

TAVOITAMME ASIAKKAASI MAINONNAN AVULLA

Vakuuttava mainospalvelu

Olemme monipuolinen mainoskumppani kaikenkokoisille organisaatioille. Tiimimme koostuu mainonnan kokeneista ammattilaisista, jotka löytävät aina mainoskampanjoiden menestystekijät jokaiselta toimialalta. Saat kauttamme myös käyttöösi dataa, jonka avulla tehostamme mainontaasi ja tavoitamme kohderyhmäsi entistäkin tarkemmin. Tällä tavalla mainosbudjettisi käytetään vain toimenpiteisiin, joiden avulla voidaan taata halutut tulokset.