graafinen suunnittelu

GRAAFINEN SUUNNITTELU

TÄYDEN PALVELUN GRAAFINEN SUUNNITTELU

Graafinen suunnittelu on meillä arkipäivää. Olemme suunnitelleet laadukasta grafiikkaa vuodesta 1999 ja tarjoamme täyden valikoiman graafista suunnittelua. Sinun suunnitteluvaihtoehdot ovat rajattomat. Tarjoamme suunnittelupalvelut yksittäisten asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tarvitsetko uuden logon, esitteen tai julisteen suunnittelun? Voimme suunnitella kaiken mitä tarvitset.

Jos tarvitset enemmän kuin vain käyntikortin - voimme luoda räätälöityjä paketteja, tarvitset sitten esitteet, lehdet, käyntikortit, kirjat, julisteet, mainosbanderollit, roll-upit tai vaikkapa koko offline brändäys materiaalit. Meillä on ohjelmistot, ammattitaito ja luovuus valmiina suunnittelemaan sinulle nopeasti ja korkealaatuisesti mitä ikinä tarvitsetkin. Löydämme tehokkaimmat välineet kohderyhmäsi tavoittamiseen.

PALVELUIHIMME KUULUVAT

Mainostoimisto Speciaali tarjoaa täyden palveluvalikoiman graafiseen suunnitteluun, vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Logosuunnittelu
Meidän logojensuunnittelun lähtökohtana on aina yrityksesi imago ja logon toimivuus eri pinnoissa, kunnes olet 100% tyytyväinen.
Käyntikortit
Meidän taitavat suunnittelijat luovat sinulle modernit käyntikortit, jotka erottuvat edukseen ja tuovat käyntikortin suunnittelun uudelle tasolle.
Esitteet
Tiimimme löytää ratkaisut kaikkiin esite markkinoinnin vaatimuksiisi - alkaen konseptin hahmotelmasta ja viestistä lopulliseen tulostukseen.
Lehdet
Suunnittelijamme luo elegantit ja laadukkaat kuvastot, lehtiset, flyerit ja kirjaset yrityksesi tarpeisiin.
Julisteet
Anna luovien suunnittelijoidemme luoda sinulle muokattu julistesuunnittelu, joka täyttää kaikki liiketoimintasi vaatimukset.
Brändäysmateriaaalit
Hyvin suunnitellut, ammattimaisesti tulostetut brändi materiaalit toimii tehokkaana offline-markkinointi työkaluna kun lähestytään asiakasta.

YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Meidän graafiset suunnittelijamme ovat alansa ammattilaisia. Saat yksilöityä asiakaspalvelua suoraan meidän graafiselta suunnittelijaltamme, joka suunnitteli projektisi. Pyrimme aina muodostamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, minkä vuoksi varmistamme, että olet 100% tyytyväinen työhömme.