Flyerit Jokaiseen Tarpeeseen

Flyerit ovat tärkeitä markkinoinnissa. Vaikka ehkä elämmekin huipputekniikan ja mainonnan aikakaudella, nöyrä flyer on edelleen arvokas mainosväline. Vietä vähän aikaa ajatellen, missä kohdeyleisösi viettää aikaansa ja sitten liiku. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi flyer-mainonnalla edelleen saa asiakkaita on se, että se muistuttaa heitä vanhoista hyvistä ajoista.

Yksi kaikkein monipuolisimmista ja edullisimmista markkinointimateriaaleista on flyer. Kun järjestät jonkun erityisen tapahtuman, kuten musiikkitapahtuman tai myymälän avaamisen, on yksi asia jonka täytyy tehdä - saada ihmiset tietoisiksi siitä.

Houkuttelevan ja vakuuttavan flyerin suunnittelu vaatii tietynlaista osaamista. Tavoitteena on erottua joukosta. Et halua flyerisi näyttävän halvalta roskapostilta joka päätyy ihmisten takan sytykkeeksi. Valitse korkealaatuinen paperi ja anna meidän tuoda ideasi ja yrityksesi esille parhaassa mahdollisessa valossa. Flyerit tuovat esille persoonallisen kosketuksesi viestiisi jota haluat välittää. Flyerit ovat tärkeitä mainonnan maailmassa, koska ihmiset oikeasti lukevat niitä uskot tai et.

Tarjoamme vain korkealaatuista designia ja suunnittelemme sinulle useita versioita, kunnes flyerit näyttävät juuri sellaisilta mitä toivoitkin. Ota yhteyttä meihin ja suunnittelemme sinulle huippuluokkaiset ja sinun näköisesi flyerit.

Täyden Palvelun Flyerin Suunnittelu

Mainostoimisto Speciaali™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman flyereiden suunnitteluun vastaten kaikenlaisten tilausten vaatimuksiin.

Tarvitsetko flyerit?

Flyerin Suunnittelu

Tarvitsetko ammattilaisen suunnittelemat flyerit? Suunnittelemme flyerin aina toiveitasi kuunnellen ja työmme sisältää täyden tyytyväisyystakuun.

Flyeri Yritykselle

Flyeri suunnitellaan houkuttelevaksi niin, että se saa kohdeyleisön kiinnostumaan palvelusta tai tuotteesta. Flyerin tulee olla ainutlaatuinen ja muistettava.

Flyereiden Painatus

Palveluihimme kuuluu sekä flyereiden suunnittelu että painatus. Lähetämme luonnollisesti aina vedoksen tarkistettavaksi ennen painatusta.

1. Tee Tilaus

Kerro taustatietosi ja toiveesi tilauksen yhteydessä flyerin suunnittelua varten.

2. Luonnokset

Saat ensimmäiset luonnokset flyeristasi viimeistään viikon sisällä tilauksestasi.

3. Muutokset

Valitse paras luonnos jatkoon ja saat toiveidesi pohjalta uusia vedoksia.

4. Valmis Flyer

Valmis flyervedos toimitetaan aina tuotantovalmiina tiedostopakettina.

Sinun flyerisi

Sinun tarinasi

  

Flyerissä on eräänlaista oudon kiehtovaa uteliaisuutta. Toisin kuin sähköposteissa, ihmisillä ei ole kiire nakata sitä roskapostiin mikä automaattisesti kasvattaa mahdollisuutta, että se tulee luetuksi. Asiakkaat haluavat, että heillä on jotain jota voi käsin koskea. Meillä on toki jokapäiväinen online-mainonta, mutta on varsin harvinaista löytää laadukkaasti painettuja esitteitä.

Perusidea flyereissa on, että ne ovat yksinkertaisia ja helposti luettavia; koska ne tulostetaan informaation välittämiseksi. Niissä on suuret kirjaimet ja suht vähän sanoja; tämä johtuu siitä, että niiden on tarkoitus saada kuluttaja ostamaan tavara tai palvelu. Niitä on myös yksinkertaistettu niin, että ne houkuttelevat kuluttajan huomion kiinnostumaan tuotteesta tai palvelusta.

Tilaa flyerit nopeasti kauttamme!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian