Esitteet Jokaiseen Tarpeeseen

Esitteet ovat olennainen osa perinteistä markkinointia. Niiden avulla voit kehittää liiketoimintaasi, parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä. Ne tarjoavat paljon enemmän tilaa yritys- ja tuotetiedoille kuin muut painotuotteet kuten sanoma- tai aikakauslehti tai suoramainostus- tai postikortti. Esitteessä voi piillä myös paljon syvällisempi viesti kuin kalliimmissa televisio- tai mediamainoksissa.

Hyvin suunniteltu ja hyvin kirjoitettu esite on täydellinen esittely yrityksestäsi ja se auttaa sinua lisäämään tietoisuutta olemassaolostasi. Jos haluat kasvattaa yritystäsi ja sinulla ei vielä ole esitteitä, tilaa ne meiltä. Persoonalliset ja omaperäisesti toteutetut esitteet auttavat sinua jäämään ihmisten mieliin. Esitteemme ovat huippulaatuisia ja teemme niistä juuri sinulle ja tarpeillesi sopivat. Suunnittelemme sinulle useita eri versioita kunnes esitteesi näyttävät juuri siltä kuin toivoitkin. Ota yhteyttä meihin ja luomme teille erottuvat ja teidän näköisenne tehokkaat esitteet jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Täyden Palvelun Esitteen Suunnittelu

Mainostoimisto Speciaali™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman esitteiden suunnitteluun vastaten kaikenlaisten tilausten vaatimuksiin.

Tarvitsetko esitteitä?

Esitteen Suunnittelu

Tarvitsetko ammattilaisen suunnittelemat esitteet? Suunnittelemme esitteen aina toiveitasi kuunnellen ja työmme sisältää täyden tyytyväisyystakuun.

Yritysesitteet

Esite suunnitellaan edustamaan yritystäsi. Sen tehtävä on luoda hyvä ensivaikutelma. Esitteen tulee olla ainutlaatuinen ja muistettava.

Esitteiden Painatus

Palveluihimme kuuluu sekä esitteiden suunnittelu, että painatus. Lähetämme luonnollisesti aina vedoksen tarkistettavaksi ennen painatusta.

1. Tee Tilaus

Kerro taustatietosi ja toiveesi tilauksen yhteydessä esitteen suunnittelua varten.

2. Luonnokset

Saat ensimmäiset luonnokset esitteestäsi viimeistään viikon sisällä tilauksestasi.

3. Muutokset

Valitse paras luonnos jatkoon ja saat toiveidesi pohjalta uusia vedoksia.

4. Valmis Esite

Valmis esitevedos toimitetaan aina tuotantovalmiina tiedostopakettina.

Sinun esite

Sinun tarinasi

  

Tehokkaat markkinointikampanjat kertovat asiakkaiden vuorovaikutuksesta. Esitteet ovat mainio keino toimia vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Ne ovat monipuolisia painotuotteita, joita voidaan käyttää lähes kaikentyyppisten tuotteiden ja palveluiden myynnissä, ja eri paikoissa heti toimiston vastaanottopisteistä mainosmessuihin.

Esitteet voivat keskittyä vain yritykseen ja sen tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin, jolloin kaikki mahdolliset asiakkaat jotka niitä selaavat, saavat sen tärkeän tiedon mitä he teistä tarvitsevat. Avain on kuitenkin tehdä sisällöstä kiinnostava ja informatiivinen sisällyttämällä siihen sopivia kuvia ja toimintakehotteita.

Oikein toteutettuina, esitteesi laajentavat yrityksen näkyvyyttä ja tunnistettavuutta. Ne ovat erinomaisia markkinointivälineitä kun tavataan uusia asiakkaita, ja ne sopivat erinomaisesti messuille ja verkostoitumistilaisuuksiin.

Tilaa esitteet nopeasti kauttamme!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian