Täyden Palvelun Brändin Rakentaminen

Brändin rakentaminen ja kehittäminen on haasteellista. Miten kiinnität emotionaalisesti potentiaalisten asiakkaiden huomion lyhyessä ajassa? Valtavalla määrällä graafista ja dynaamista luovuutta sekä syvää ymmärrystä kuluttajien ja markkinoiden mieltymyksistä verkossa. Rakennamme visiosi fyysisessä muodossa logoksi ja markkinointimateriaaliksi, joka tavoittaa viestillään potentiaaliset asiakkaat.

Brändi on kokemuksen sielu. Tarjoamasi ominaisuudet ja hyödyntämäsi teknologiat voivat olla vaikuttavia, mutta loppujen lopuksi brändi on se mistä ihmiset muistavat teidät. Se sitoo asiakkaiden sydämet ja auttaa säilyttämään heidän uskollisuutensa.

Hieno brändi yhdistää suunnittelun ja sanoman herättämään tunteita visiotasi kohtaan. Se välittää yrityksen arvot sekä työntekijöille että asiakkaille. Kun yritys harkiten tasapainottaa näitä elementtejä niin brändin arvo vahvistuu kaikessa muussa mitä yritys tekee. Muun muassa kehittää myyntiä, markkinointia ja asiakastyytyväisyyttä.

Brändisi ei ole vain nimi ja logo. Siihen liittyy värimaailma, domain, mainoslause, sanoma, grafiikka, kuviot, typografia, ja kilpailijan paikannus. Nämä yhdessä saavat teidät erottumaan muista. Siksi, tarjoamme suunnittelu, viestintä- ja tutkimuspalvelut kaikkien edellä mainittujen elementtien varmistamiseksi, jotta brändikokemuksesi kattavasti kaappaisi olemuksellaan avainkohderyhmät.

Prosessissa tarkastelemme mikä motivoi asiakkaita ja työntekijöitä, jotta ymmärtäisimme paremmin nykyistä ja tulevaa tilaa. Tämä hyväksi koettu menetelmä tukee brändiä joka luo positiivisia kokemuksia ja sitouttaa jokaisessa kosketuspisteessä.

Brändäys Palveluihimme Kuuluvat

Speciaali Design™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman brändin rakentamiseen vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Sinun Brändi

Brändisuunnittelu

Sinulla on idea tuotteeseen tai yritykseen, mutta miten suunnitella tuotemerkki ja esitellä se niin, että se olisi uskottava omalle kohderyhmällesi? Rakennamme brändejä parantamalla asiakaskokemusta yksi kontaktipiste kerrallaan

Brändäys

Olipa suunnitelmissasi sitten esitellä tuotemerkki, luoda uusi brändi-identiteetti tai tarvitset vain apua selventääksesi viestiäsi - me voimme löytää sinulle ainutlaatuisen äänen, antaa kasvullesi lentävän lähdön ja parantaa kilpailuetuasi.

Meidän loistavat strategistimme ja graafiset suunnittelijamme ovat kanssasi jokaisella askeleella, jotta kaikki osa-alueet suuresta ideasta pienimpään yksityiskohtaan sopisivat yhteen kertoakseen koko tarinan sinun ainutlaatuisesta brändistäsi.

Tarina

Sinun täytyy kertoa tarinasi kaikkien brändin elementtien avulla. Miten teet sen tavalla joka herättää tunteita, mahdollistaa käytettävyyden ja kannustaa sitoutumaan? Vietämme aikaa kanssasi oppiaksemme tuntemaan sinut ja tarinasi ytimen. Kasvavassa kilpailutilanteessa kiehtovat tarinat ja sanoma ovat paras tapa tarjota mukaansatempaava kokemus. Autamme sinua kertomaan tarinasi.

Brändiarkkitehtuuri

Kun yritys kasvaa niin uusia tuotteita ja palveluita käynnistetään. Jonkin ajan kuluttua sinulle voi selvitä mitä eroa niillä on, mutta osaavatko asiakkaasi kertoa eron? Selkeän tuotemerkkien hierarkian avulla voit keskittyä tärkeimpiin tuotteisiin ilman sekasortoa.

Kehitys

Tehtävämme on auttaa sinua määrittelemään, kehittämään ja toteuttamaan brändisi identiteettiä niin että se puhuu sinun puolestasi. Se on loistavan brändäyksen hienous. Sinun brändisi on sinun tarinasi - täydellinen kuva siitä kuka olet, mitä teet ja miten teet. Yhtiön tarkoituksesta ja tehtävästä tulee itsestään selvä.

Konsultointi

Tarjoamme brändin konsultointipalvelua nettisivujen tarkastelusta kokonaisvaltaiseen brändin hallintaan. Jos olet epävarma siitä miten ihmiset näkevät brändisi tai tarvitset asiantuntijan neuvoja brändin markkinointiin - älä epäröi ottaa yhteyttä.

Brändäys

Referenssejä

All
Brändäys
fysio fix-sut nettisivut
Fysio Fix-Sut Brändäys
Juhla Lumo Nettisivut
Juhla Lumo Brändäys
RIA-AIR Referenssi
Raahen Ilmastointiasennus Oy

Tarvitsetko mieleenpainuvan brändin, joka vakuuttaa asiakkaan laadukkaalla ilmeellä? ->

Yrityksesi brändin rakentaminen

Sinun brändisi tai "imagosi" on maine jolle yrityksesi on rakennettu markkinoiden sisällä ja miten se nähdään nykyisten- ja potentiaalisten asiakkaiden silmin. Brändisi on myös tehokas viestintäväline joka yhdistää tuotteesi tai palvelusi oikealle kohderyhmälle. Kun brändin identiteetin suunnittelu toteutetaan oikein niin se luo voimakkaan yhteyden asiakkaan, tuotteen tai palvelun välillä ja välittää yhtiön viestejä luodakseen liiketoimintaa.

Viesti voi olla mitä tahansa ja sanoman viestittäminen on tehtävä huolella, jos haluat kannustaa asiakkaita toimimaan. Näppärä graafinen suunnittelija saavuttaa tämän hienovaraisesti tyylillä ja kiinnostavuudella. Brändin identiteetin suunnitteluun on kerätty periaatteita ja visuaalisia elementtejä jotka muodostavat yrityksen julkisen kuvan. Se maalaa kuvan liiketoiminnasta ja kertoo maailmalle mitä olet, mitä teet, mihin uskot ja kuinka te edustatte itseänne.

Sinun brändi-identiteettisuunnitelmasi voi olla avain menestykseen tai se voi olla syy epäonnistumiseen - niin tärkeää se on. Jos brändisi identiteetti ei edusta arvojasi tai välittää vääränlaisen kuvan yrityksesi periaatteista ja jos se ei näytä asiakkaalle mitä on tarjolla, niin se ei todennäköisesti menesty.

Jos tunnet, että yrityksesi tarvitsee kehittyneempää brändin suunnittelua niin sitten työskentely meidän kanssamme on loistava siirto. Meidän brändinrakennuspalvelumme räätälöidään huolellisesti yrityksellesi ja luomme materiaaleja jotka vastaavat nimenomaisesti liiketoimintasi vaatimuksia. Oikeanlaisella brändäyksellä yritykset voivat lisätä tuotteen oletettua arvoa luomalla suhteita asiakkaisiinsa ja vaalivat näitä asiakassuhteita osaksi elinikäistä sitoutumista.

RAKENNAMME ASIAKKAAN TARPEISIIN

SOPIVAN BRÄNDIN

Sinun strategiasi

Sinun Viestisi

    

On hyvin mahdollista, että muut yritykset työskentelevät saman ongelman parissa jota sinä yrität ratkaista. Haasteena on yrityksesi asettaminen kilpailijoiden yläpuolelle. Ilman strategiaa joka todella muodostaa yhteyden kohdeyleisöön voi olla vaikea erottua. Autamme rakentamaan brändin ja digitaalisen läsnäolon joka saa sinut loistamaan.

Brändisi on lopulta sinun tarinasi - ei meidän. Mutta harkitun yhteistyön avulla ja kuuntelemalla tiimiämme, me autamme jokaisessa vaiheessa asiakasta tuottamaan selkeän viestin joka vetoaa asiakkaisiin. Viesti joka perustuu omaan tarinaasi kuvaa parhaiten teidän ainutlaatuisia arvojanne.

Yksilöllistä palvelua

Olemme luoneet brändejä kaikenkokoisille asiakkaille ja kokemus osoittaa, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen omalla tavallaan. Asiakkaamme yrityksen koosta riippumatta aloitamme ottamalla selvää asiakkaastamme sekä heidän haasteistaan- ja mahdollisuuksistaan. Tällä tavoin voimme luottamuksella suunnitella jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeisiinsa täydellisesti sopivan brändi-identiteetin.

Brändin rakentaminen voi olla todellinen haaste pienyrityksille ja jopa menestyvät yritykset ymmärtävät mikä on panoksena. Voimme auttaa luomaan mahtavan brändin yrityksellesi tai voimme parantaa jo olemassa olevaa brändiä. Suunnittelemme brändit yksinkertaisiksi, mieleenpainuviksi ja ainutlaatuisiksi, mutta taivumme aina siihen mitä asiakkaamme haluavat. Joten jos sinulla on jo idea, tuotemerkki tai motto - kerro meille ja me autamme tekemään niistä todellisia. Tavoitteenamme on suunnitella sinulle speciaali brändi jonka muistaa ja tunnistaa helposti.

Otamme vastaan kaiken kokoiset tilaukset brändäyksestä aina yhden käyntikortin suunnitteluun- ja yrityksen paperitavaroiden suunnitteluun. Brändin rakentaminen ja työskentely meidän kanssamme tarkoittaa, että voit keskustella kanssamme projektin jokaisella askeleella. Jos tarvitset meidän apuamme brändisi rakennuksessa - pyydä tarjous.