Täyden Palvelun Animaatiotuotanto

Animaatio tekee objekteista visualisoituja ja muuttuvia. Animaation keinoin voidaan esittää melkein mitä vain. Olemme oululainen yritys joka tarjoaa korkealaatuista ja monipuolista 2D- ja 3D-animaatiotuotantoa valtakunnallisesti ja maailmanlaajuisesti. Tuotamme huomiota herättäviä ja kekseliäitä animaatioita, jotka keskittyvät sinun liiketoimintasi tavoitteisiin ja sopivat täydellisesti myös vanhan yrityksen ilmeeseen. Olemme täysin keskittyneitä sinun tavoitteeseesi ja hoidamme jokaisen työn samalla korkeatasoisella huolenpidolla ja huomiolla riippumatta budjetista.

Luodessamme animaatiota me työskentelemme kohtaus kerrallaan. Ajoitamme sekä kohdistamme animaation, selostuksen ja taustamusiikin. Pyydämme asiakkaalta palautetta ja viimeistelemme animaation, kunnes asiakas on 100%:sti tyytyväinen. Pyrimme aina parantamaan prosesseja, viestintää ja luovia työkaluja. Rakastamme tarinoiden kertomista upeiden animaatioiden kautta. Anna meidän auttaa sinua kertomaan tarinasi!

Animaatiopalveluihimme Kuuluvat

Mainostoimisto Speciaali™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman animaatiotuotantoon vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Speciaalit

Perinteiset Animaatiot

Perinteiset animaatiot, jossa animaattori tekee jokaisen kehyksen luomiseksi animaatiojakson. Animaattori piirtää piirrustukset käsin kehys kehykseltä. Peräkkäiset piirustukset seulotaan nopeasti yksi toisensa jälkeen ja näin luodaan liikkeen illuusio.

2D-Animaatiot

Tietokoneella luodut 2D-animaatiot ovat halvempia, valmistuvat nopeammin ja käyttää täsmälleen samaa tekniikkaa kuin perinteinen animaatio, mutta vektori animaatiot piirretään tietokoneella tai piirtonäytöllä.

3D-Animaatiot

3D-animaatio toimii täysin eri tavalla kuin perinteinen animaatio. Molemmat vaativat ymmärtämään samoja liikkeen ja koostumuksen periaatteita, mutta 3D-animaatio muistuttaa enemmän nukeilla leikkimistä kuin piirtämistä.

Liikegrafiikka

Liikegrafiikka on melko erilaista kuin muun tyyppiset animaatiot. Se on taidetta, jossa luovasti liikutetaan graafisia elementtejä tai tekstejä yleensä kaupallisessa tai mainostarkoituksessa. Mieti animoituja logoja, selitysvideoita, sovellusmainoksia, televisio mainoksia tai jopa elokuva trailereita.

Stop-Motion Animaatiot

Stop-motion animaatio tapahtuu ottamalla kuva objektista ja sitten siirretään sitä vain vähän ja otetaan toinen kuva. Prosessi toistetaan ja kun valokuvat toistetaan peräkkäin ne antavat liikkeen illuusion. Tekniikka on samanlainen kuin perinteisessä animaatiossa, mutta se käyttää piirrustusten sijaan tosielämän materiaaleja.

Jälkituotanto

Tarjoamme myös täyden mittakaavan jälkituotannon palveluita. Luotettavien ammattilaisten tiimimme tarjoaa teknisen osaamisen ja tarkkuuden sekä huippuluokan ohjelmistot käyttöösi, joka kerta. Meillä on kokemusta, luovuutta ja tietoa räätälöidä tyylikkäät animaatiot tarpeidesi mukaan.

Animaatiotuotannon

Referenssejä

All
Animaatiot
Animaatiovideo Juhannus
Juhannus Animaatiovideo
North Cup 2018 OuluZone - Mainosvideo
North Cup 2018 OuluZone – Mainosvideo
North Cup 2018 Ruukki - Mainosvideo
North Cup 2018 Ruukki – Mainosvideo
North Cup 2018 Rovaniemi - Mainosvideo
North Cup 2018 Rovaniemi – Mainosvideo

Tilaa animaatio, joka kaappaa katsojan huomion heti korkealaatuisella tuotannolla? ->

Mutta miksi animaatiovideo

Teet kaiken mitä on tehtävissä yrityksesi verkkosivuilla. Sivut on optimoitu hakukoneille, olet mainostanut oikein, sinulla on nettisivut viimeisen päälle, ja paljon antoisaa sisältöä. Mutta silti et saa tuloksia, joita olet toivonut. Näin animaatiot voivat auttaa…

On kaksi syytä, miksi animointi voi toimia paremmin kuin toimintakehotus.

Aivojen vasen puoli pitää animaatioista, koska se voi kapseloida ajatuksia kuviksi- ja käsitteitä kaavioiksi. Monimutkaisista viesteistä suodatetaan selkeitä ja yksinkertaisia ajatuksia animaation avulla.

Aivojen oikea puoli pitää animaatioista, koska se on ihmismäinen - se koskettaa tunteitamme ja viihdyttää silmiämme. Animoitu video voi avata asiakkaan mielen ja sydämen.

Animoitu video

Nykypäivän yhtiöissä selkeästä ja sitovasta kommunikoinnista työntekijöiden kanssa on tullut haastavampaa. Niin monet asiat kilpailevat työntekijöiden huomiosta; miten voit kouluttaa heitä? Innostaa heitä? Mitä työkaluja voit käyttää muutoksen aloittamiseen? Lyhyt mukaansatempaava animoitu video voi olla tehokas ratkaisu. Jos tarvitset animaation nettisivuille, esitykseen, sovellukseen, elokuvaan -tai esittelyyn - voimme suunnitella ja luoda kiinnostavia animaatioita, jotka ylittävät odotuksesi. Herätä brändisi eloon ammattimaisen animaatiopalvelun avulla.

Hoidamme kaikki animaatioprojektit ideasta lopputuotteeseen! Animaatio voi olla kätevä vaihtoehto videoille, ja me tiedämme, miten animaatiot saadaan näyttämään hyvältä. Sisällöstä jälkituotantoon, muokkaukseen ja lataamiseen, meillä on kaikki tarvittavat työkalut antaa asiakkaillemme laadukkaita animaatioita. Olemme erikoistuneet ymmärtämään asiakkaan tarpeita ja saamaan aiotun viestin ulos nokkelasti ja tyylikkäästi. Meidän animaatiot herättävät katsojien huomion heti korkealaatuisella tuotannolla jossa on oikea yhdistelmä taidetta, ääntä ja animaatiota.

Animoidut selitysvideot

Viime vuosina selitysvideoista on tullut keskeinen valtti monen suuren yrityksen huikealle markkinointimenestykselle. Kuinka niin? Koska se tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan yrityksille kertoa ja jakaa heidän viestinsä. Kun potentiaaliset asiakkaat vierailevat nettisivuillasi,  selitysvideo voi toimia sinun ja brändisi puolesta informatiivisena ja viihdyttävänä suurlähettiläänä. Sen sijaan, että vierailijat klikkailevat ympäriinsä etsien tietoa ilman päämäärää, he voivat vain nojata taaksepäin, katsoa lyhyen selitysvideon ja omaksua yrityksesi ydinviestin.